• Vinterdäck hos Nordendäck Sverige Sverige
  • Vinterdekk hos Nordendekk Norge Norge
  • Talvirenkat - Nordenrengas Suomi Finland
  • Vinterdæk hos Nordendæk Danmark Danmark
  • Winterbanden bij Noordenbanden Nederland Nederlandene
  • Winterreifen - Nordenreifen Deutschland Tyskland

Levering

Til dig som privatperson sender vi dine dæk og fælge med DPD. Varerne leveres til en angivne leveringsadresse. Dine varer leveres med tre udleveringsforsøg.

Leveringstiden er normalt mellem 2-10 arbejdsdage. Bemærk, at overskridelse af normal leveringstid ikke automatisk medfører, at forsendelsen anses som forsinket. I højsæsonen, hvor belastningen kan være ekstremt stor, kan leveringen tage yderligere 2-4 dage. Højsæsonen ligger i følgende måneder: marts, april, maj og september, oktober, november.

Hvis din bestilling indeholder varer, der forsinker leveringen, underretter vi dig, og fortæller hvornår varen kommer, og giver dig mulighed for at vælge alternativer.

Fragtomkostninger

Fragtomkostningerne er 60 DKK/produkt. Ved køb af et produkt debiteres et fragtgebyr på 120 DKK. Ved køb af større dæk som lastbil og arbejdskøretøjer tillægges nettofragt.

Uafhentet pakke

For uafhentede pakker debiterer vi fragten tur og retur, administrationsomkostninger og eventuel afmonteringsomkostning. Manglende afhentning af varer er ikke det samme som at udnytte sin fortrydelsesret. Hvis du fortryder dit køb, når varerne er sendt til dig, skal du kontakte os for yderligere oplysninger om returnering. Se Retur og reklamation.

Transportskadede varer og manglende indhold

Det er meget vigtigt, at du kontrollerer dine varer omhyggeligt ved modtagelse af leveringen, uanset hvilken speditør, der leverer dine varer. Kontrollér, at emballagen er hel og at alt eventuelt tilbehør, der indgår i bestillingen, følger med ved leveringen. Hvis du bemærker en skade på emballagen eller på varen, skal du anmelde det til den ansvarlige fragtfører med det samme ved modtagelsen. Det er vigtigt, at du anmelder eventuelle skader eller en ufuldstændig levering korrekt, ellers forringes mulighederne for erstatning drastisk. Vi anbefaler derfor, at du foretager en besigtigelse sammen med fragtføreren med det samme ved modtagelse af leveringen.

Hvis du opdager en skade eller der mangler indhold, når du pakker dine varer ud, skal du anmelde det til Nordendæk inden 2 dage, ellers godkendes anmeldelsen ikke.

Anden købsvilkår

Nyheder

Dæk, som holder længere og er nænsomme ved miljøet

Fyld dine dæk med Nitrogen, og spar penge og beskyt miljøet!

Læs mere