Mine sider
Kundeservice
Klik her

Vinterdæk

Vinterdæk - billiga däck online

I vores butik kan du finde billige vinterdæk – både pigdæk og friktionsdæk - fra flere af verdens førende leverandører som Nokian, Gislaved og Michelin. Vi har desuden vinterdæk test vinderne Nokian Hakka 5.
Find det vinterdæk, der passer til netop din bil.Nokian Hakkapeliitta 7

Pigdæk til nordiske betingelser at begge giver meget god vinter grip og komfortable drivende egenskaber. Højrekørsel is egenskaber rang meget højt.

Continental Ice Contact

Vinterdæk med en sikker grip og kortere bremselængder ved hjælp af en helt ny teknologi. Takket være en entydig gummi blanding vinteren nok egenskaber i dækkets levetid.

Michelin X-Ice North 2

Pigdæk med samlede tillid er i de nordiske vinter veje! Det giver dig en endnu større sikkerhed på is og øget mobilitet i sneen.Goodyear UltraGrip Ice +

Fremragende ydeevne under alle omstændigheder, fra kompakt Nordisk sne til skråplan. Dækkets har vundet talrige testen.

Continental Winter Contact TS830

Kvalitet dæk med gode egenskaber i et lille mildere klima. Dækkets er udviklet til at harmonisere med det nyere biler antispin system for øget sikkerhed.

Nokian Hakkapeliitta R

Et nordisk dæk som "god på de fleste ting i forskellige testst. Dækkets er designet til at have en god forståelse og roll nemt, hvilket betyder, at du rejser sikkert og med en smule lavere benzin forbrug.