• Vinterdäck hos Nordendäck Sverige Sverige
  • Vinterdekk hos Nordendekk Norge Norge
  • Talvirenkat - Nordenrengas Suomi Finland
  • Vinterdæk hos Nordendæk Danmark Danmark
  • Winterbanden bij Noordenbanden Nederland Nederlandene
  • Winterreifen - Nordenreifen Deutschland Tyskland

Kundeinformation

Nordendæk er en af Nordens største forhandlere af dæk og fælge. I Nordendæks e-butik kan du finde dæk og fælge til de fleste køretøjer. Nordendæk tilbyder blandt andet lastbildæk, MC-dæk, personbildæk, crossdæk og aluminiums- og pladefælge.

Inden for kategorien Kundeinformation finder du alt om, hvordan du handler i Nordendæks e-butik. Her kan du finde vores købsvilkår, betalingsmetoder, alt ud behøver at vide om, hvordan vi leverer dine varer til dig, og meget mere.

Købsvejledning

Priser

Samtlige priser på denne side er inklusiv moms. Samtlige priser på hjemmesiden reguleres på baggrund af den svenske krone. Priser på f.eks. forsendelse kan derfor ændres afhængigt af den aktuelle valutakurs.


Hvis du køber dæk og fælge og vil have dem monteret, tillægges et gebyr på 100 DKK for montering og balancering.


Fragtomkostningerne er 60 DKK/produkt. Ved køb af et produkt debiteres et fragtgebyr på 120 DKK. Ved køb af større dæk som lastbil og arbejdskøretøjer tillægges nettofragt.

Produkter

Alle produkter i vores webshop forhandles, med forbehold for udsolgte varer.

Leverandører

Det kan forekomme, at du finder et dæk to gange i samme liste, men til forskellige pris. Det skyldes, at vi henter dækkene hjem fra to forskellige leverandører.

Billeder

Visse billeder på siden kan adskille sig fra virkeligheden. Hvis du f.eks. i menuen ”dæk” ser et billede, hvor et dæk er monteret på en fælg, er det med demonstrationsformål, og fælgen følger ikke med i prisen.


Nordendæk påtager sig intet ansvar for unøjagtige oversættelser. Al teksten er kun med henblik på information. I tilfælde af tvister er den originale svenske tekst gældende.

Kundesupport

  • Telefon: +46 771-74 74 74
  • E-mail:
  • Telefonsupport: Man-Fre 08.00-17.00

Bemærk, at vores kundesupport kun taler svensk og engelsk.

Nyheder

Dæk, som holder længere og er nænsomme ved miljøet

Fyld dine dæk med Nitrogen, og spar penge og beskyt miljøet!

Læs mere