Kontakt os


Du er altid velkommen til at kontakte os med spørgsmål, synspunkter, ris og ros. Vi gør alt, hvad vi kan, for at du som kunde bliver tilfreds og finder netop de produkter, du har brug for.

Finder du ikke svar på dine spørgsmål i vores kundeinformation? Så tøv aldrig med at kontakte vores kundesupport, så vi kan hjælpe dig med dine spørgsmål. Tilfredse kunder er altid vores mål, og vi har altid dit bedste som højeste prioritet.

Vi står til rådighed på følgende e-mail adresser:

Spørgsmål og ønsker angående vores tilbud

Hvis du har spørgsmål eller forslag, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tager gerne imod ønsker om udvidelse af sortimentet.

Generelle spørgsmål vedrørende dækstørrelser og vores øvrige tilbud.

Hvis du er usikker på, hvilken dækstørrelse, der gælder for netop din bil, skal du bare give lyd. Vi har lang erfaring inden for branchen og kan tipse om både mærke og kvalitetsniveau på bildæk til netop din bil.


Spørgsmål om din bestilling

Oplys dit navn og telefonnummer i kontaktformularen, så ringer vi, så hurtigt vi kan. Du kan også maile til os, så vender vi tilbage.

Du kan følge aktuel status på din bestilling online


Ved øvrige spørgsmål angående din bestilling.


Ved reklamationer eller returnering, kontakt os venligst

[email protected]

Kontaktformular

Hvis du vil sende e-mail til vores kundesupport, kan du anvende nedenstående kontaktformular. Husk at udfylde de obligatoriske oplysninger, så vi lettere kan hjælpe dig med din forespørgsel. Vi vender hurtigst muligt tilbage med svar på dine spørgsmål.