Billig MC Dæk af høj kvalitet

MC kvalitetsdæk

Hos Nordendæk køber du MC dæk til gode priser og af høj kvalitet. Vi mener, at man skal have råd til at få gode premiumdæk, da MC dæk er et vigtigt valg, når man kører motorcykel. Hvis uheldet skulle være ude, kan valget af dæk være livsvigtigt.

Kør sikkert med gode MC dæk

Mange af de bedre producenter af motorcykeldæk udvikler først deres dæk i et laboratorium, og siden på forskellige slags racerbaner. Nye mønstre og gummiblandinger testes konstant for at finde det bedste miks. Hvis du køber dæk af høj kvalitet, kan du være sikker på altid at have dæk, der holder og er sikre at køre med. Vi anbefaler altid kvalitetsdæk til vores kunder, for vi ved, hvor stor forskel det kan gøre.

Ting, man skal tænke på, når man bestiller MC dæk

Dem, der ikke har erfaring med at bestille dæk til deres motorcykel, bør tænke på, at der kan være forskellig størrelse på forhjul og baghjul. Du kan også købe pigdæk, så du også kan køre om vinteren. Når du vælger dæk, bør du også oveveje, om vejgreb eller holdbarhed er vigtigst for dig. Blødere gummi giver bedre greb, men slides hurtigere, hvilket indebærer, at du skal skifte dæk oftere.

Pleje af MC dæk

MC dæk adskiller sig ikke så meget fra almindelige bildæk. Normal levetid er ca. fem år, hvis motorcyklen har stået i en opvarmet garage. Vi anbefaler, at du skifter dine dæk god tid, inden de er helt slidt ned, da det kan indebære direkte livsfare at køre med nedslidte dæk. Lufttryk er en kunst at forstå, og tommelfingerreglen er altid at have højere tryk ved højere belastning, for eksempel ved offroad kørsel. Lavere tryk passer godt, hvis det er regnfuldt ude, da det giver bedre vejgreb. Hvilket tryk, man skal have i dækket, er meget forskelligt fra mærke til mærke og fra motorcykel til motorcykel.