Installation af dine dæk

Du har mulighed for at montere dine dæk og fælge hos en af vores 1.200 samarbejdspartnere. 600 af dem kan også tage imod din leverance direkte fra os. Et fleksibelt og værdsat system for flere af vores kunder, da det mange gange indebærer billigere transportomkostninger samt mere tidseffektivitet, for ikke at tale om bekvemmelighed. Vi anbefaler, at du altid vælger direkte levering til værkstedet, der skal udføre monteringsservicen, hvis du ikke selv udfører dæk- eller fælgskiftet.

Når du kommer til kassen, kan du vælge at få dækkene leveret til den nærmeste samarbejdspartner, der tager imod dæk. Find partneren via by eller postnummer. Vælg det værksted, du ønsker dine dæk skal leveres til, og fortsæt så til kassen. Leveringsadressen er nu ændret, og du behøver ikke at hente dine dæk på et af postvæsnets afhentningssteder, da de leveres direkte til det værksted, du har valgt. Værkstedet foretager derefter monteringen af dækkene og fælgene på det aftalt tidspunkt.

Vi hos Nordendæk kan tilbyde samarbejdspartnere i hele Danmark, der alle udfører dækskifte på professionel vis. Alle vores samarbejdspartnere holder en høj kvalitet og er nøje udvalgt. Alle værksteder skal opfylde visse kriterier, inden de kan komme på vores liste over samarbejdspartnere. Klik på din by eller postnummer for at se, hvor netop dit nærmeste værksted er. Der gælder de samme regler for leveringstid, uanset om det drejer sig om monteringsservice eller ikke. Dækkene er normalt på værkstedet inden for fem arbejdsdage, dog kan visse afvigelser forekomme. Læs mere om dette under fanen Leverance.

OBS.
Du tager selv kontakt til det værksted, du har valgt for at booke tid og montering af dæk, eller hvis du har andre spørgsmål. Vi på Nordendæk underretter værkstedet om, at dine dæk vil blive sendt direkte til dem.