VINTERDÆK – KØB BILLIGE VINTERDÆK ONLINE

Vinterdæk med pigge

Køb vinterdæk med pigge – Billige pigdæk online

Er det tid til at købe nye pigdæk? Vi har et stort udvalg af pigdæk til lave priser.

Køb pigdæk online »

Pigfri Vinterdæk

Køb pigfri dæk online – Billige friktionsdæk

Skal du købe nye pigfri vinterdæk til din bil? Vi tilbyder et bredt udvalg af friktionsdæk i de fleste dimensioner.

Køb pigfri dæk »

Vinterdæk med fælge

Komplette hjul med vinterdæk – fælge og vinterdæk online

Køb komplette hjul med fælge og vinterdæk online hos os! Indtast dit registreringsnummer eller vælg din bilmodel.

Skab komplette hjul »


BILLIGE VINTERDÆK – PIGDÆK OG PIGFRI VINTERDÆK!

Vi har altid gode priser på billige vinterdæk af højeste kvalitet fra de førende producenter. Vinterdæk er ikke lovpligtige i Danmark, men hvis de monteres, skal det være på alle fire hjul, og dækmønsteret skal være mindst 1,6 mm.

Nedenfor præsenterer vi dæk med pigge, der både har vundet vigtige dæktests og har en god pris. Pigdæk må du køre med fra 1. november til 15. april, hvis vejføret kræver det.


Pigfri dæk til vinteren

Dæk uden pigge er blevet bedre og bedre, og i dag er også nogle af testvinderne pigfri. Pigfri dæk har en meget bedre kørekomfort, når det gælder støjniveau. Herunder lister vi nogle pigfri dæk, du bør kigge lidt nærmere på.

Det skal du tænke på i forhold til vinterdæk

  • Når du har skiftet til sommerdæk, så bør du opbevare dine vinterdæk et sted, der er mørkt og køligt
  • Sørg for at dækkene er hele og rene, inden du stiller dem til opbevaring.
  • Kører du med gamle dæk, så sørg for at have de bedste af dækkene monteret bag for at undgå overstyring.
  • f
  • Pigfri friktionsdæk kan du køre med hele året, men desværre slides de meget hårdt, når det er varmt ude. Dette skyldes, at disse dæk består af en anden type gummiblanding.
  • Pigdæk er oftest dyrere end pigfri dæk. Når du vælger dæktype, bør du overveje, hvordan du kører samt det miljø, du kører i. Pigdæk er mere tilpasset til is og sne, og anbefales i ekstreme kuldetemperaturer. I Danmark køber de fleste imidlertid pigfri dæk. Vejrforholdene er meget forskellige i forskellige områder, og det bør også afspejles i dine dækvalg.
  • Kører du med trailer og pigdæk, skal du ifølge loven også have pigdæk på traileren.


Vinterdæktest

  • Hvornår er det tid at skifte dæk?
  • Hvordan kan jeg teste vinterdæk?
Generelt skal dine dæk have mindst 1,6 mm dækmønster for at være lovlige. Præcis som med sommerdæk anbefales det dog, at man har en god marginal. For at få et fingerpeg om dybden af et dækmønster kan man tage en 5-krone og stikke kanten ned i mønsteret. Hvis kanten af mønten forsvinder ned i dækket, er mønsteret mere end 1,6 mm.

Billige vinterdæk fra kendte producenter

Vi tilbyder vinterdæk af højeste kvalitet til yderst rimelige penge. Find de rette dæk til din bil ved først at vælge pigdæk (eller pigfri dæk), og vælg så derefter dækstørrelse. Alle dæk fra producenter som Michelin, Continental, Goodyear, Hankook og Kumho fås hos os. Hos NordenDæk finder du også dæk fra testvinderen Nokian Hakkapeliitta 7. Vi hos NordenDæk lægger stor vægt på altid at være opdaterede med de seneste nyheder. Vi ved, at forskellene på gode og dårlige dæk er store. For os handler det om, at du som kunde skal have det det bedste dæk, du har råd til. Spørg os gerne, hvis du er usikker! Er du usikker på din dækstørrelse? I vores dækskole kan du få al information om dækstørrelser.