Sommerdæk

KØB SOMMERDÆK - STORT UDVALG, BILLIGE PRISER

KØB SOMMERDÆK ONLINE BILLIGT

Køb sommerdæk online billigt. Sommerdæk af både højeste kvalitet og til lave priser finder du hos os på NordenDæk.

HVAD SIGER LOVEN OM SOMMERDÆK?

Ifølge loven skal et sommerdæk have et dækmønster på mindst 1,6 mm, men dækspecialister anbefaler som minimum fra 3 mm og op. For lille mønsterdybde på sommerdæk har en stærk negativ indvirkning, når man bremser på vådt underlag, og det øger risikoen for aquaplaning dramatisk. Et godt tip til at tjekke dybden på et dækmønster er at bruge en 5-krone og stikke kanten ned i mønsteret. Hvis kanten af mønten forsvinder ned i dækket, er mønsteret mere end 1,6 mm. I Danmark er der ingen lov, der påbyder brug af henholdsvis sommer- eller vinterdæk, men det anbefales at bruge dæk, der er mest egnede til årstiden, da de to typer dæk har forskellige egenskaber ved forskellige temperaturer.

SOMMERDÆK FRA KENDTE PRODUCENTER

Når du vil have bildæk af bedste kvalitet, har vi dækkene til dig, uden at du bliver ruineret. Vi tilbyder dæk fra blandt andreNokian, Michelin, Continental og Goodyear. Derudover kan du vælge at få dækkene sendt direkte til en af ​​vores partnere rundt om i Danmark, som derefter udfører dækskift for dig.

SOMMERDÆK SKAL VÆRE SIKRE

Nye sommerdæk bør have en mønsterdybde på cirka 8-9 mm. Den mindst tilladte mønsterdybde på sommerdæk er 1,6 mm. Det er nemt at se, om dækkene er begyndt at blive slidt ved at se på de slitageadvarsler, der findes på sommerdæk – markeringer, hvor man kan se, når dækket er cirka 2 mm i mønsterdybde. Men gør ikke som mange danskere, og vent til du når ned i 1,6 mm i mønsterdybde. Køb hellere dine sommerdæk i tide. Hvorfor? Fordi sommerdæk slides hurtigere end vinterdæk. En del kører kun rundt i deres bil i sommerperioden, og så slides sommerdækket ikke specielt meget, men dæk er en forgængelig vare, og gamle sommerdæk har dårligere vejgreb end nye dæk. Det gælder, uanset hvor god mønsterdybde, man har på sine gamle dæk.


DET RETTE VALG AF SOMMERDÆK

Dækkets mønster er meget vigtigt for et godt sommerdæk, og det minimerer risici under vanskelige forhold som for eksempel aquaplaning, greb på varm asfalt og veje med dybe spor. Vælg gerne et sommerdæk, der har en lav rullemodstand "miljødæk", hvilket reducerer emissioner, og du sparer både penge og miljø. Tænk også på, hvordan du bruger bilen. Afhængigt af om du kører lange strækninger, bykørsel, i det nordlige Skandinavien eller på Sjælland, så adskiller valget af sommerdækkene sig. I et sommerdæk findes en gummiblanding, der bliver hårdere, når det er koldt ude. Er du usikker på, hvad du skal vælge, er du velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig med at vælge det rette sommerdæk.

Køb sommerdæk online - Billige Sommerdæk online